Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
12,90 € Suos. hinta 24,50 €
12,90 € Suos. hinta 24,50 €
Variantti : Ocean Spritz Salt Spray For Beachy Textu
Katso myös
Wella Professionals
65 ml
Tuotetiedot

Suolasuihke, jonka avulla luot sekaiset ja boheemit "päivä rannalla" -kampaukset hetkessä. Suolasuihke antaa hiuksiin karheutta ja kestävyyttä, joten se on mainio tuote myös liukkaiden ja lasimaisten hiusten muotoiluun. Tuote sisältää aitoa mineraalisuolaa ja lisäksi Ocean Spritz suojaa hiuksia UV-vaurioilta.


Wellan EIMI on yksilöllisyyttä korostava tuotesarja, joka on suunnattu ihmisille, jotka haluavat erottua joukosta ja jotka etsivät jatkuvasti uusia tapoja ilmaista itseään. Monipuoliset tuotteet sopivat kaikenlaisten ainutlaatuisten hiustyylien luomiseen ja tuotesarjasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle hiustyypille. EIMI-sarja sisältää Wella Professionalsin kaikkein suosituimmat tuotteet, ja sarjaa on lisäksi täydennetty kokonaan uusilla tuotteilla.

Tuotenumero: 30886
Käyttö

Suihkuta tuotetta kuiviin tai kevyesti kosteisiin hiuksiin ja puristele niihin sormin rakennetta. Jos tahdot lisää tekstuuria föönaa hiukset kuiviksi muotoilun jälkeen.

Katso lisää vastaavia kuin EIMI

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.