Garnier
Miracle Skin Perfector

(19 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,50 €
15,50 €
Variantti : Light 50 ml
Tuotetiedot

 

 

Tuotenumero: 53071
Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen iholle aamuisin. Kerrosta tuotetta lisätäksesi peittävyyttä.

Ainesosat

CI 77891 (Titanium Dioxide),Glycerin,Cyclohexasiloxane,Butylene Glycol,Phenoxyethanol,Isononyl Isononanoate,Propylene Glycol,Caprylyl Glycol,Linalool,Ascorbyl Glucoside,Benzyl Salicylate,Citral,Limonene,Disodium EDTA,Sodium Chloride,Stearyl Alcohol,Cetyl Palmitate,Hydrogenated Polyisobutene,Geraniol,Nylon-12,Caffeine,Isohexadecane,Polyphosphorylcholine Glycol Acrylate,CI 77491,CI 77492,CI 77499 (Iron Oxides),Polyvinyl alcohol,Parfum/Fragrance,Alcohol Denat,Cellulose Acetate Butyrate,Aqua/Water,May Contain (+/-),PEG-20 Methyl Glucose Sequistearate,Sodium Hyalauronate,Argilla/Mgnesium Aluminum Silicate,Lithum Magnesium Sodium Silicate,Ammonium Polyacryldimethyltauramide / Ammonium Polyacryldimethyl Taurate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Miracle Skin Perfector

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut