Hanz de Fuko
Quicksand

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,95 €
23,95 €
Variantti : Quicksand 56 g
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Hanz de Fuko
Tuotetiedot

Hanz de Fuko Quicksand -hiustenmuotoilutuotteessa on mullistava voidepuuterinen koostumus, joka imee itseensä rasvaisuutta luoden äärimmäisen kevyeltä tuntuvaa tekstuuria ja kuivan mattaista lopputulosta.

Tuotteen koostumus yhdistää muotoiluvahan ja kuivashampoon parhaat ominaisuudet ja on täydellinen valinta herättämään eloon rasvaisen ja aamupörröisen hiuspehkon!

  • Sisältää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita

  • Parabeeniton koostumus

  • Ei testattu eläimillä

Koko: 56 g

Tuotenumero: 19675
Käyttö

Ota pieni määrä tuotetta sormenpäihisi ja levitä se pesemättömiin hiuksiin tuomaan nostetta ja muotoilua.Voidaan käyttää myös pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin: Hiero pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja föönaa hiuksiin hiustenkuivaajan avulla painovoimaa uhmaavaa volyymia.

Ainesosat

Glycerin,Steareth-2,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Titanium Dioxide,Iron Oxides,Retinyl Palmitate,Squalane,Canola Oil,Camellia Sinensis Leaf Extract,Hexylene Glycol,Water,Hydrolyzed Rice Protein,Menthol,Hydrolyzed Wheat Protein,Algae Extract,Vitis Vinifera Seed Extract,Hydrogenated Castor Oil,Glyceryl Behenate,Lycium Barbarum Fruit Extract,Tribehenin,Punica Granatum Extract,Mentha Piperita Oil,Helianthus Annuus Seed Extract,Equisetum Arvense Extract,Cysteine,Arctium Lappa Root Extract,Carthamus Tinctorius Seed Oil,Euterpe Oleracea Fruit Extract,Glyceryl Dibehenate,Saccharum Officinarum Extract,Pyrus Malus Fruit Extract,Polysorbate - 20,Camellia Sinensis Extract,Euterpe Oleracea Pulp Oil,VP/METHACRYLAMIDE/VINYL IMIDAZOLE COPOLYMER,Eucalyptus Oil,Citrus Medica Limonum Peel Oil,Ricinus Communs Seed Oil,Triticum Vulgare Starch,Malva Sylvestris Extract,Copernica Cerifera Wax,PEG-40 Hydrogenaated Castor Oil,Bentonie,Punica Granatum Oil,Hydrastis Canadensis Extract,Hibiscus Rosa-Sinensis Extract,Citrus Medica Limonum Fruit Extract,Cereus Grandiflorus Flower Extract,Silicon Oxide

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut