Maria Åkerberg
Scalp Treatment Rosemary

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
13,90 € * Suos. hinta 16,95 €
13,90 € * Suos. hinta 16,95 €
Variantti : 125 ml
Tuotetiedot

Scalp Treatment Rosemary on kosteuttava ravitseva suihke, joka sisältää Rosmariinia, joka tasapainottaa hiuspohjaa ja pitää sen kunnossa. Tuote on kuin suojaava, kosteuttava ja ravitseva päivävoide hiuspohjalle. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43817
Ainesosat

Aqua Purificata/Water, Heptyl Glucoside, Glycerin (Vegetable), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower Seed Oil), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Limonene*, Linalool*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Levitä Scalp Treatment Rosemarya hiuspohjaan joka aamu riippumatta siitä, oletko pessyt hiukset vai et. Jätä hiuksiin seuraavaan pesukertaan asti. Yhdistä Scalp Scrub Intensiveen ja Hair & Body Shampoo Rosemaryyn saadaksesi parhaan tuloksen. Applikaattorin avulla on helpompi levittää Scalp Treatment Rosemaryn hiuspohjaan. Applikaattori sopii suoraan pulloon ja siinä on suljin, joka pitää tuotteen tuoreena. Applikaattori myydään erikseen.

Katso lisää vastaavia kuin Scalp Treatment Rosemary

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut