Mario Badescu
Strawberry Face Scrub

(20 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 118 ml
Tuotetiedot

Mario Badescu Strawberry Face Scrub on suloisen mansikkainen kasvokuorinta, joka sisältää aitoja mansikansiemeniä. AHA-happopitoinen tuote poistaa iholta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon sekä auttaa ennaltaehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista ja heleyttämään ihoa.

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 118 ml

Käyttö

Levitä tuotetta puhtaalle, kostealle kasvojen iholle ja hiero hellästi. Huuhtele hyvin ja viimeistele ihonhoito Mario Badescun kasvovedellä ja hoitovoiteella. Käytä 2-3 kertaa viikossa.

Tuotenumero: 55600
Ainesosat

Cetyl Alcohol,Methylparaben,Propylparaben,Stearic Acid,Caprylic/Capric Triglyceride,Eau),Propylene Glycol,PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide,Sodium Chloride,Fragrance (Parfum),Ceteareth-20,Triethanolamine,Cetearyl Alcohol,CI 15985 (Yellow 6),Diazolidinyl Urea,Quaternium-15,Glyceryl Isostearate,PEG-8 Stearate,Chondrus Crispus,CI 16035 (Red 40),Water (aqua,Fragaria Vesca (Strawberry) Seed,Zea Mays (Corn) Kernel Meal

Katso lisää vastaavia kuin Strawberry Face Scrub

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut