Micro Cell
2000 Nail Repair Nagelförstärkare

(4 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 10 ml
Tuotetiedot

Micro Cell 2000 Nail Vital Nail Strenghtener

Micro Cell 2000 Nail Vital Nail Strenghtener auttaa saamaan kauniit ja vahvemmat kynnet jo muutamassa viikossa. Täydellinen tuote vahvistamaan kuivia ja hauraita kynsiä.

  • Jättää kynsille kiiltävän pinnan

Koko: 12 ml

Tuotenumero: 55743
Käyttö

Päivä 1: Levitä kerros lakkaa puhtaalle kynnelle.

Päivä 2: Levitä uusi kerros lakkaa edellisen kerroksen päälle.
Päivä 3: Poista edelliset lakkakerrokset. Levitä kynnelle uusi kerros lakkaa.

Toista rutiinia 2-3 viikon ajan poistaen kynsilakat kynsiltä joka kolmas päivä. Tämän jälkeen voit jatkaa kynsilakan käyttöä aluslakkana.

Nail Vital sisältää 2% formaldehydiä, minkä vuoksi kynsinauhat tulee suojata ennen tuotteen käyttöä.

Ainesosat

Butyl Acetate,Ethyl Acetate,Isopropyl Alcohol,Nitrocellulose,Aqua (Water),Toluene,Tosylamide/Formaldehyde Resin,Formaldehyde,Acetyl-Tributyl Citrate,Benzohenone-3.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin 2000 Nail Repair Nagelförstärkare

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut