Murad
Resurgence

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Hydrating Toner 180 ml
Katso myös
Murad
200 ml
Tuotetiedot

Murad Hydrating Toner on alkoholiton kasvovesisuihke, joka kosteuttaa ja raikastaa ihon valmistellen sen hoitotuotteille. Kevyt suihke auttaa palauttamaan ihon luonnollisen pH-tasapainon ja neutralisoimaan sen pinnan epäpuhtauksia. Ihosta tulee raikas ja kosteutettu.

Koko: 150 ml

Tuotenumero: 34957
Käyttö

Suihkuta tuotetta kasvojen ja kaulan iholle. Anna suihkeen kuivua tai taputtele iho kuivaksi vanulapun avulla.

Ainesosat

Butylene Glycol,Methylparaben,Tocopherol,Linalool,Sodium PCA,Benzyl Salicylate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Geraniol,Citronellol,Lecithin,Glycolic Acid,Diazolidinyl Urea,PEG-12 Dimethicone,Algae Extract,Red 40 (CI 16035),Magnesium Ascorbyl Phosphate,Yellow 6 (CI 15985),Sodium Borate,Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Prunus Persica (Peach) Fruit Extract,Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract,Anthemis Nobilis Flower Extract,Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectin/Glycerin Crosspolymer

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Resurgence

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.