Pixi
H2O Skintint

(27 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
34,95 €
34,95 €
Variantti : no.5 Mocha
Katso myös
Tuotetiedot

Pixi H2O SkinTint on geelimäinen, kevyesti pigmenttiä sisältävä kasvovoide, joka hoitaa ihoa ja tasoittaa pieniä virheitä. Vedenkestävä ja kostetuttava koostumus antaa iholle kirkkaan sävyn koko päiväksi. Vihreä tee, ruusuvesi, kamomilla ja laventeli pehmentävät ja hoitavat ihoa antioksidanttien voimin.

  • Ei sisällä parabeeneja

  • Hajusteeton

  • Sopii kaikille ihotyypeille

Koko: 35ml

Tuotenumero: 87430
Käyttö

Levitä ohuesti puhtaalle iholle.

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Butylene Glycol,Caprylyl Glycol,Hexyl Laurate,Titanium Dioxide,Aqua,Sodium Chloride,Camellia Sinensis Leaf Extract,Pentylene Glycol,1,2-Hexanediol,Portulaca Oleracea Extract,CI 77491,Triethoxycaprylylsilane,Rosa Centifolia Flower Water,Anthemis Nobilis Flower Extract,Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone,PEG-10 Dimethicone Crosspolymer,Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract,CI 77499).,IRON OXIDES (CI 77492,PEG-10 Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin H2O Skintint

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut