Prada
Luna Rossa EdT

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdT 50 ml
Tuotetiedot

Prada Luna Rossa EdT on tuoksu vahvalle ja dynaamiselle miehelle, joka nauttii adrenaliinintäyteisistä urheilulajeista. Tyylikäs ja mieleenpainuva hajuvesi on yhtä aikaa moderni ja klassinen.

Aromaattisen raikas ja mausteinen tuoksu yhdistelee pomeranssia, laventelia, viherminttua ja myskimalvaa.

Lanseerattu 2012.

Tuoksu

Toppnoter

Pomeranssi ja laventeli.

Hjärtnoter

Salvia ja viherminttu.

Basnoter

Meripihka ja myskimalva.

Tuotenumero: 11075
Ainesosat

Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,BHT,Linalool,Aqua,Citral,Coumarin,Limonene,Geraniol,Citronellol,Alpha - Isomethyl Ionone,Butylpheny Methylpropional,Alcohol Denat,Alcohol Of Vegetal Origin 80% Vol,CI60730 (Violet No. 2),Fragrence,Ethylhexyl Methoxcinnamate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Luna Rossa

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.