rms beauty
Beauty Oil

(4 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 30 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Kevyt rms beauty Beauty Oil on monikäyttöinen kauneusöljy, jonka antioksidanttinen koostumus suojaa ihoa ja saa sen näyttämään hehkuvan kauniilta. Käytä eksoottisia öljyjä ja kasviuutteita sisältävää luomuöljyä osana päivittäisiä kauneusrutiinejasi.

Koko: 30 ml

Tuotenumero: 62279
Käyttö

Levitä kolme pisaraa kauneusöljyä puhdistetuille, kosteille kasvoille ja hiero öljy kevyin, pyörivin liikkein ihoosi. Käytä öljyä aamuisin rms beauty UnCover Up -meikkivoiteen alla ja iltaisin ihonhoitorutiiniesi viimeisenä vaiheena.

Ainesosat

*Rosa Mosqueta (Rosehip) Seed Oil,*Equisetum Arvense (Horsetail),*Calendula Officinalis (Marigold),*Hemidesmus Indicus (Country Sarsaparilla),*Withania Somnifara (Ashwagandha),*Glycyrrhiza Glabia (Licorice),*Olea Europaea (Olive Leaf),*Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil,Tocopherol (non-GMO),*Vanilla Planifolia (Vanilla) Extract,Herbs Infused in *Golden Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil: *Hypericum Perforatum (St. John's Wort),*Curcuma Longa (Turmeric),**Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil,*CERTIFIED ORGANIC **WILDCRAFTED *Golden Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Beauty Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut