rms beauty
Eye Polish

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Seduce 4.25 g
Tuotetiedot

rms beauty Eye Polish yhdistää luomivärin ja silmänympärysvoiteen! Kuulaan kiiltävät ja metalliset sävyt tuovat katseeseesi kirkkautta samalla kun luomivärien luomuöljyt ja -vahat hoitavat ja kosteuttavat herkkää silmänympärysihoa. Erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle sopiva pitkäkestoinen koostumus sisältää luonnollisia mineraalipigmenttejä, jotka luovat upeita sävy-yhdistelmiä.

Koko: 4.25 g

Tuotenumero: 62250
Käyttö

Vältä kosteusvoiteen käyttöä silmänympärysalueella ennen rms beauty Eye Polish -luomivärien käyttöä saadaksesi kestävän lopputuloksen. Levitä luomiväriä kevyesti sormin ja lisää tarvittaessa intensiivisemmän sävyn aikaansaamiseksi.

Ainesosat

CI 77499,CI 77492,Mica CI 77019,*Cera Alba (Beeswax),Iron Oxides CI 77491,*Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil,*Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Tocopherol(non-GMO),*Rosmarinus officinalis (Rosemary) Extract,and may contain: [+/- Titanium Dioxide CI 77891,*CERTIFIED ORGANIC *Cocos Nucifera (Coconut) Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Eye Polish

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut