SkinPlan
Hyaluronic Acid Day Cream

(22 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

SkinPlan Hyaluronic Acid Day Cream

Hyaluronic Acid -päivävoide sisältää 15mg/ml kosteutta tehokkaasti sitovaa hyaluronihappoa, joka pitää huolen ihon jatkuvasta ja tasaisesta kosteutuksesta sekä hyvinvoinnista.

Koko: 50ml

Käyttö

Käytä tuotetta aamuisin ja tarvittaessa myös iltaisin puhtaalle iholle. Voide sopii käytettäväksi myös meikinpohjustajana. Hiero tuote hellävaraisesti iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 55965
Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,C12-15 Alkyl Benzoate,Dimethicone,Butylene Glycol,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Sodium Ascorbyl Phosphate,Ethylparaben,Carbomer,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Caprylic/Capric Triglyceride,Propylene Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Butylphenyl Methylpropional,Disodium EDTA,Tocopheryl Acetate,Citronellol,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Hydroxide,Panthenol,Imidazolidinyl Urea,Codium Tomentosum (Extract),CI 42 090 (Blue 1),CI 19 140 (Yellow 5)

Katso lisää vastaavia kuin Hyaluronic Acid Day Cream

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut