100% Pure
Body Scrub, Eucalyptus

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 502 ml
Tuotetiedot

100% Pure Body Scrub, Eucalyptus

Luonnomukainen 100% Pure Body Scrub Eucalyptus -vartalokuorintavoide irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee vartalon ihosta pehmeän tuntuisen. Heleyttävä koostumus sisältää runsaasi ihoa ravitsevia ainesosia sekä ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäiseviä antioksidantteja ja vitamiineja. Raikkaantuoksuisen kuorintavoiteen ruusunmarja- ja aprikoosiöljy syväkosteuttavat kuivaa ihoa.

Ei sisällä synteettisiä kemikaaleja tai keinotekoisia hajuste- ja väriaineita.

  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 502 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Certified organic by USDA.

Tuotenumero: 56299
Ainesosat

Extracts of Calendula Officinalis Flower (Calendula),Euterpe Oleracea Pulp (Acai) Oil,Aristotelia Chilensis (Maqui Berry),Punica Granatum (Pomegranate),Lycium Barbarum Fruit (Goji Berry),Euterpe Oleracea Fruit (Acai Berry),Sambucus Canadensis (Elderberry),Citrus Grandis (Grapefruit) Seed,Vitis Vinifera (Grapeseed) Seed Oil,Opuntia Tuna Fruit (Prickly Pear),Morinda Citrifolia Fruit (Noni),Rubus Fruticosus Fruit (Blackberry),Sea Salt (French Sea Salts),Butyrospermum Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil,Prunus Armeniaca Fruit (Apricot) Oil,Fucus Vesiculosus (Seaweed) Extract,Essential Oils of Mentha Piperita (Peppermint) and Eucalyptus Globulus (Eucalyptus),Rubus Idaeus Fruit (Raspberry),Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract

Katso lisää vastaavia kuin Body Scrub, Eucalyptus

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.