100% Pure
Burdock & Neem Healthy Scalp Conditioner

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 236 ml
Tuotetiedot

100% Pure Burdock & Neem Healthy Scalp Conditioner

Terve hiuspohja, terveemmät hiukset!

100% Pure Burdock & Neem Healthy Scalp Conditioner -hoitoaineen kosteuttava koostumus pehmentää ja silottaa hiuksia sekä lievittää kuivan ja kutisevan hiuspohjan kutinaa. Kiiltoa tuova hoitoaine auttaa selvittämään hiuksia ja vähentämään niiden takkuuntumista.

  • Kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille
  • 100% luonnollinen, 100% vegaaninen
  • Gluteiiniton

Koko: 236 ml

Käyttö

Ravista pakkausta hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä runsaasti hoitoainetta hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero hiuspohjaasi ja anna hoitoaineen vaikuttaa hetki. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57478
Käyttö

Ravista pakkausta hyvin ennen tuotteen käyttöä. Levitä runsaasti hoitoainetta hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero hiuspohjaasi ja anna hoitoaineen vaikuttaa hetki. Huuhtele huolellisesti.

Ainesosat

Cetearyl Alcohol,Glycerine,Tocopherol (Vitamin E),Persea Gratissima (Avocado) Butter,Origanum Vulgare (Oregano) Leaf,Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil,Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf,Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil,arctium lappa (burdock) root extract,Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Leaf Juice (1),Rosa Centifolia Flower Water (Organic Rose Hydrosol) (2),Urtica Dioica (Nettle),Pantothenic Acid (Pro-vitamin B5),Fucus Vesiculosus (Kelp) Extract,Linum Usitatissimum (Flax) Seed Oil,Citrus Aurantium Sinensis (Orange) Peel Fiber,Extracts of Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle),Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem and Hydrastis Canadensis (Goldenseal),Extracts of Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax),Mentha Piperita (Peppermint) Leaf and Calendula Oficinalis (Calendula) Flower,Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Essential Oil,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Essential Oil,(1) Certified by QAI,(2) Certified by OTCO

Katso lisää vastaavia kuin Burdock & Neem Healthy Scalp Conditioner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut