100% Pure
Facial Moisturizer, Brightening Night Balm

(11 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 34 g
Tuotetiedot

100% Pure Facial Moisturizer, Brightening Night Balm

100% Pure Facial Moisturizer, Brightening Night Balm on ihoa tehokkaasti ravitseva yövoide, jonka heleyttävä koostumus on kehitetty eityisesti samealle iholle. Ravitseva yövoide sisältää kojic-happoa, sakea, hedelmähappoja, lakritsia, C-vitamiinia, mansikkaa ja sitruunamehua, jotka auttavat kirkastamaan ihoa luonnollisesti samalla kun voide hoitaa sitä yöllisen levon aikana.

  • Samealle iholle
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 34 g

Käyttö

Hiero voidetta iltaisin hellästi kasvojen kaulan iholle.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56311
Käyttö

Hiero voidetta iltaisin hellästi kasvojen kaulan iholle.

Ainesosat

Kojic Acid,Persea Gratissima (Avocado) Butter,Sodium Ascorbate (Vitamin C),Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil,Citrus Paradisi Peel (Pink Grapefruit) Oil,Citrus Medica Limonum Peel (Lemon) Oil,Butyrospermum Parkii Fruit (Shea Butter),Extracts of Arctostaphylos Uva Ursi Leaf (Bearberry),Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root and Vaccinum Macrocarpon (Cranberry) Fruit

Katso lisää vastaavia kuin Facial Moisturizer, Brightening Night Balm

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut