100% Pure
Facial Toner, Jasmine Green Tea

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 118 ml
Tuotetiedot

100% Pure Facial Toner, Jasmine Green Tea

100% Pure Facial Toner, Jasmine Green Tea on ihoa tehokkaasti ravitseva antioksidanttinen kasvovesi, jonka hoitava koostumus sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia yrttejä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Ei sisällä synteettisiä kemikaaleja tai keinotekoisia hajuste- ja väriaineita.

  • Normaallle ja kuivalle iholle
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 118 ml

  • Ainesosat

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) certified organic by SGS Organic.(2) certified organic by Ceres GmbH.(3) certified organic by USDA.

Tuotenumero: 56316
Ainesosat

Hyaluronic Acid,Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower,Echinacea Purpurea (Echinacea),Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root,Rosa Centifolia Flower Water (Organic Rose Hydrosol)*,Extracts of Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Leaf*,Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower,Equisetum Arvense (Horsetail),Benzyl Alcohol**,Benzyl Benzoate**,Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf,Linalool*** Certified Organic ** Component of natural essential oil,Aloe Barbadensis Leaf (Organic Aloe Juice)*,Calendula Officinalis (Calendula Hydrosol) Flower,Hyssopus Officinalis (Hyssop) and Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle),Jasminum Officinale (Jasmine Essential Oil)

Katso lisää vastaavia kuin Facial Toner, Jasmine Green Tea

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.