100% Pure
Kelp & Mint Volumizing Conditioner

(3 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 236 ml
Tuotetiedot

100% Pure Kelp & Mint Volumizing Conditioner

100% Pure Kelp & Mint Volumizing Conditioner -hoitoaine virkistää ja kosteuttaa hiuspohjaa samalla kun se silottaa ja vahvistaa hiuksia. Erittäin ravitseva ja kiiltoa lisäävä hoitoaine auttaa parantamaan hiusten joustavuutta. Hoitoaine hyödyntää virkistävää piparminttua ja ravitsevaa, luonnollista tuuheutta hiuksiin tuovaa merilevää.

  • Kaikille hiuslaaduille, myös värjätyille hiuksille
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen
  • Gluteiiniton koostumus

Koko: 236 ml

Käyttö

Ravista tuubia aina ennen tuotteen käyttöä. Levitä runsas määrä hoitoainetta hiusten pituuksille ja tarvittaessa hiuspohjaan. Hiero hiuspohjaasi ja anna hoitoaineen vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele hiukset lopuksi huolellisesti.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57476
Käyttö

Ravista tuubia aina ennen tuotteen käyttöä. Levitä runsas määrä hoitoainetta hiusten pituuksille ja tarvittaessa hiuspohjaan. Hiero hiuspohjaasi ja anna hoitoaineen vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele hiukset lopuksi huolellisesti.

Ainesosat

Glycerin,Cetearyl Alcohol,Urtica Dioica (Nettle) Extract,Tocopherol (Vitamin E),Persea Gratissima (Avocado) Butter,Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract,Origanum Vulgare (Oregano) Leaf,Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil,Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf,Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil,Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax) Extract,Pantothenic Acid (Pro-vitamin B5),Mentha Pipertia (Peppermint) Leaf Extract,Fucus Vesiculosus (Kelp) Extract,Citrus Aurantium Sinensis (Orange) Peel Fiber,Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem and Hydrastis Canadensis (Goldenseal),Rosa Centifolia Flower Water (Organic Rose Hydrosol)*,Aloe Barbadensis (Organic Aloe)* Leaf Juice,Linum Usitatissimum (Organic Flax)* Seed Oil,Extracts of Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower,Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil * Certified Organic

Katso lisää vastaavia kuin Kelp & Mint Volumizing Conditioner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut