bareMinerals
Smoothing Face Brush

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Brush
Tuotetiedot

Smoothing Face Brush on suunniteltu helpottamaan Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream -geelivoiteen levittämistä. Voidaan käyttää myös muussa muodossa olevien meikkivoiteiden kanssa. Synteettistä kaksoiskuitua sisältävä sivellin – lyhyemmät ruskeat kuidut tuovat väriä ja pidemmät vaaleat kuidut häivyttävät lopputuloksen luonnolliseksi.
Kupumainen muotoilu antaa ilmavan lopputuloksen.
Ihanteellinen Complexion Rescue -geelivoiteen levittämiseen. Ota tuotetta sormenpäihin ja levitä kasvoille. Tämän jälkeen häivytä siveltimellä. Voit myös levittää tuotetta suoraan siveltimellä ja sivellä kasvoille. Smoothing Face Brush antaa Complexion Rescue -geelivoidetta käytettäessä peittävämmän tuloksen kuin sormin levitettynä ja sillä saadaan ilmava vaikutus iholla.

Tuotenumero: 32412
Käyttö

Levitä bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream -geelivoidetta kasvoille pyörittelevin siveltimenvedoin. Purista geelivoidetta suoraan siveltimeen.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut