Burt's Bees
Super Shiny

(8 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Shampoo 295 ml
Tuotetiedot

Burt's Bees Super Shiny Shampoo on shampoo, joka sisältää runsaasti kosteuttavaa mango-öljyä sekä viikuna-uutetta, jotka antavat hiuksille kiiltoa ja ravitsevat. Hyväntuoksuinen shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja vähentää sähköistymistä. Hiuksista tulee silkinpehmeät ja ne saavat luonnollista ja kaunista kiiltoa.

 

Ei sisällä sulfiitteja.

Ei testattu eläimillä. 

Tuotenumero: 35300
Käyttö

Hiero märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Hoida hiuksesi Burt's Bees Super Shiny Conditioner with Mango -hoitoaineella saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Ainesosat

Potassium Sorbate,Parfum (Fragrance),Citric Acid,Aqua (Water,Eau),Linalool,Xanthan Gum,Citral,Limonene,Sodium Benzoate,Sodium Chloride,Ascorbic Acid,Mangifera Indica (Mango) Seed Oil,Lactic Acid,Arginine,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Sodium Polyaspartate,Disodium Cocoyl Glutamate,Sodium Lauroyl Lactylate,Gycerin,Thymus Vulgaris (Thyme) Oil,oryza sativa (rice) extract,Sodium Cocoyl Alaninate,sodium cocoyl hydrolyzed soy protein,leuconostoc ferment filtrate,Sodium Bis-Hydroxyethylglycinate Coco-Glucosides Crosspolymer,Lauryl Lactyl Lactate,Ficus Carica (Fig) Fruit/Leaf Extract,hydrolyed jojoba protein,Origanum Vulgare Leaf Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Super Shiny

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut