Cicamed
Organic Science Day Antioxidant

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Cicamed Organic Science Day Antioxidant

Cicamed Organic Science Day Antioxidant on luonnonmukainen päivävoide, joka auttaa ennaltaehkäisemän ihon ikääntymistä ja tuomaan kasvoille kaunista hehkua. Voiteen tehokkaasti kosteuttava koostumus imeytyy iholle välittömästi, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin meikkituotteiden alle.

Voide sisältää luonnollisia uutteita, joiden antioksidanttiset C- ja E-vitaminit tuovat iholle yhdessä suojaa sitä vaurioittavilta vapailta radikaaleilta. Jojoba- ja kookosöljy muodostavat iholle suojaavan kerroksen, joka auttaa ylläpitämään ja uudelleenrakentamaan ihon luonnollista kosteustasapainoa ja kimmoisuutta.

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä voidetta aamuisin kasvojen, kaulan ja dekolteen puhdistetulle iholle. Käytä yhdessä Cicamed Organic Science Serum C Antioxidant -seerumin kanssa tehostaaksesi tuotteen vaikutusta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Organic and Ecologic Certified Ingredients.(2) Natural Origin.

Tuotenumero: 56236
Käyttö

Levitä voidetta aamuisin kasvojen, kaulan ja dekolteen puhdistetulle iholle. Käytä yhdessä Cicamed Organic Science Serum C Antioxidant -seerumin kanssa tehostaaksesi tuotteen vaikutusta.

Ainesosat

Phenoxyethanol,Benzyl Alcohol,Sorbic Acid,Salicylic Acid,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil(1),Butyrospermum Parkii (Shea) Butter(1),Linalool(2),Aqua(2),Aloe barbadensis(1),Camellia sinensis(1),Aspalathus linearis extract(2),Biosaccharide gum-1(2),d-Limonene(2),Glycerin(2),Sclerotium gum(2),Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract(2),Citrus x paradisis(1),Betaine monohydrate(1),Cocos nucifera oil(1),Cetearyl Olivate(1),Sorbitan Olivate(1),Tocopherol(1),Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oi(1),llex Paraguariensis Leaf Extract(1),Pichia Reserveratrol Ferment Extract(1),Trihydroxystearin(1),Cetyl Palmitate(1),Maltodextrin(1),Sorbitan Palmitate(1),Xantan gum(2),Citrus aurantium dulcis peel oil(2),Citrus Limonum(1),Aroma (Vanilla Planifolia)(1),Cetyl Alcohol(2),Stearyl Alcohol(2),Citra(1)

Katso lisää vastaavia kuin Organic Science Day Antioxidant

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut