Cicamed
Organic Science Night Antioxidant

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Cicamed Organic Science Night Antioxidant

Cicamed Organic Science Night Antioxidant on luonnonmukainen yövoide, jonka antioksidanttinen anti-age-koostumus auttaa rauhoittamaan ja korjaamaan ihoa. Yövoide ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja auttaa ihoa toipumaan päivän rasitteista.

Voide hyödyntää luonnonmukaista ruusunmarjaöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa vahvistavia välttämättömiä rasvahappoja (Omega 3, 6, 9). A-, C- ja E-vitamiinit yhdessä brasilialaisen mate-puun kanssa muodostavat tehokkaan antioksidanttiyhdistelmän, joka auttaa neutralisoimaan vapaita radikaaleja ja hoitamaan ihoa. Jojoba ja karitevoi korjaavat ihon luonnollista suojaa ja auttavat palauttamaan sille sen luonnollisen kosteuden. Kookosuute auttaa tekemään ihosta levänneen näköisen häivyttäen siltä hienoja juonteita ja silottaen sen pintaa.

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle iltaisin. Käytä yhdessä Cicamed Organic Science Serum C Antioxidant -seerumin kanssa tehostaaksesi tuotteen vaikutusta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) Organic and Ecologic Certified Ingredients.(2) Natural Origin.

Tuotenumero: 56237
Käyttö

Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle iltaisin. Käytä yhdessä Cicamed Organic Science Serum C Antioxidant -seerumin kanssa tehostaaksesi tuotteen vaikutusta.

Ainesosat

Citric Acid,Benzyl Alcohol,Sorbic Acid,Salicylic Acid,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil(1),Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil(1),Butyrospermum Parkii (Shea) Butter(1),Linalool(2),Aqua(2),Aloe barbadensis(1),Citrus Sinensis(2),d-Limonene(2),Glycerin(2),Sclerotium gum(2),Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract(2),Citral(1),Betaine monohydrate(1),Cetearyl Olivate(1),Sorbitan Olivate(1),Tocopherol(1),llex Paraguariensis Leaf Extract(1),Trihydroxystearin(1),Cetyl Palmitate(1),Maltodextrin(1),Sorbitan Palmitate(1),Xantan gum(2),Citrus Limonum(1),Cetyl Alcohol(2),Stearyl Alcohol(2),Theobroma Cacao Butter(1),Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil(1),Caprylic/Capric Triglyceride(2)

Katso lisää vastaavia kuin Organic Science Night Antioxidant

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut