Fudge
Paintbox Whiter Shade Of Pale

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
34,95 €
34,95 €
Variantti : 150 ml
Tuotetiedot

Fudge Paintbox Whiter Shade Of Pale -sävyte auttaa neutralisoimaan vaalennettujen hiusten kellertäviä vivahteita. Samalla sen hoitava koostumus rauhoittaa hiuspohjaa ja tuo hiuksille upeaa kiiltoa. Hiussävyä taittava sävyte kiinnittyy hiuskuituihin ja tuo pitkäkestoisen lopputuloksen.

Sävyte sopii käytettäväksi myös muihin Fudge Paintbox -sävytteisiin sekoitettuna kevyiden pastellivivahteiden luomiseksi.

Koko: 150 ml

Tuotenumero: 67911
Käyttö

Pese hiukset tavalliseen tapaan ja kuivaa ne pyyhekuiviksi. Levitä sävytettä hiuksiin välttäen hiuspohjaa, niskaa ja hiusrajaa. Ota tuotetta kulhoon ja levitä se hiuksiin siveltimellä saadaksesi parhaan lopputuloksen. Anna sävytteen vaikuttaa hiuksissa 15-30 minuuttia ja huuhtele hiukset puhtaiksi lämpimällä vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta. Pese hiukset shampoolla ja hoida ne hoitoaineella.

Katso lisää vastaavia kuin Paintbox Whiter Shade Of Pale

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.