Lee Stafford
Hair Growth

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Conditioner 200 ml
Tuotetiedot

Lee Stafford Hair Growth Conditioner on hiuksia ravitseva hoitoaine, joka auttaa tukemaan hiusten kasvua. Hoitoaine auttaa hiuksia saavuttamaan potentiaalisen maksimipituutensa hyödyntämällä Pro-Growth™ -ainesosayhdistelmää, joka hoitaa hiuspohjaa ja tarjoaa ihanteellisen pohjan terveelle hiustenkasvulle.

Tuotteen sisältämät proteiiniyhdisteet ravitsevat hiusnystyjä samalla kun sen kosteuttavat ainesosat auttavat vähentämään hiuslatvojen haaroittumista ja ylläpitämään hiusten luonnollista kosteustasapainoa.

Koko: 200 ml

Tuotenumero: 36271
Käyttö

Pese hiukset Lee Stafford Hair Growth Shampoolla. Levitä hoitoainetta märkiin hiuksiin ja anna sen vaikuttaa hetki. Huuhtele hiukset hyvin.

Ainesosat

Aqua (Water),Cetyl Alcohol,Potassium Sorbate,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Ethylparaben,Citric Acid,Tetrasodium EDTA,Phenoxyethanol,Butylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Propylene Glycol,Betaine,Linalool,Coumarin,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Sodium Chloride,Glycol Distearate,Cetearyl Alcohol,Hexylene Glycol,Hydroxyethylcellulose,EDTA,Sodium Hydroxide,Creatine,Glycol Cetearate,Amodimethicone,Hydrolyzed Wheat Protein,Hexapeptide-11,Sodium Laneth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer,Hydrolyzed Wheat Starch,Hydrolyzed Vegetable Protein,Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract,Butylpheny Methylpropional,Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract,Cetrimoniom chloride,PG-Propyl Silanetriol,Trideceth-10,Citrus Medica Limomum (Lemon) Fruit Extract,BIS-PEG-12 Dimethicone Beeswax,Lupinus Albus (White Lupin) Protein,Saccaharum Officinalum (Sugar Cane) Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Hair Growth

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut