L'Oréal Paris
Nutri Gold

(3 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Extra Ordinary Oil 30 ml
Katso myös
L'Oréal Paris
100 ml
Tuotetiedot

L'Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil on ravitseva hoitoöljy, joka heleyttää kasvojen ihoa ja antaa sille elinvoimaa. Hemmotteleva öljy sisältää mm. aprikoosinsiemen- ja jojobaöljyä sekä ruusun, appelsiinin ja laventelin eteerisiä öljyjä. Ihoa intensiivisesti ravitseva ja helposti imeytyvä kasvoöljy saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä ilman, että sille jää rasvaista tunnetta.

  • 20+ iholle

  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 30 ml

Tuotenumero: 47637
Käyttö

Levitä puhdistetulle iholle 3 pisaraa öljyä kevyin vedoin tuodaksesi esiin ihon luonnollista heleyttä. Levitä tarvittaessa hieman lisää öljyä erityisen kuiviin kohtiin. Käytä öljyä sellaisenaan tai ennen L'Oréal Paris Nutri Gold Extraordinary Oil-Cream Day Cream -päivävoidetta ja meikkivoidetta.

Voit käyttä öljyä myös kostealla iholla ihonpuhdistuksen jälkeen kosteuttaaksi ja raikastaaksesi sitä.

Hemmottele ihoasi ja aistejasi illalla levittämällä ihanan tuoksuista, kevyttä öljyä ihollesi reilusti ravitaksesi sitä yön aikana.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut