Akademikliniken Skincare
Akademikliniken Pure Effect Eyes

(7 Arvostelut)
Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
43,90 € Suos. hinta 73,95 €
43,90 € Suos. hinta 73,95 €
Variantti : 15 ml
Katso myös
Akademikliniken Skincare
30 ml
Tuotetiedot

Akademikliniken Pure Effect Eyes

Akademikliniken Pure Effect Eyes on silmänympärysihoa tehokkaasti kosteuttava voide, joka sisältää stimuloivia peptidejä ja silottavia kasviperäisiä uutetta. Iholle näkyvää nuorekkuutta tuovan silmänympärysvoiteen glukosamiini, niasiiniamidi ja C-vitamiini auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa sekä heleyttämään ihoa ja vahvistamaan sen kollageenia.

Silmänympärysvoiteen sisältämä kofeiini auttaa tehokkaasti vähentämään tummia silmänalusia ja turvotusta lipidipitoisen viinirypäleensiemenöljyn ja maissin ravitessa ja suojatessa ohutta ihoa. Voide auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa ehkäisten siten sen ennenaikaista ikääntymistä.

  • Häivyttää hienoja juonteita
  • Vähentää turvostusta ja tummia silmänalusia
  • Kaikille ihotyypeille
  • Kimmoisuutta ja kosteutta tuova koostumus

Koko: 15 ml

Käyttö

Taputtele pieni määrä voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 56288
Käyttö

Taputtele pieni määrä voidetta silmänympärysiholle aamuin illoin. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Ainesosat

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Saccharide Isomerate, Avena Sativa Kernel Oil, Behenic Acid, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Tocoph- eryl Acetate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Oligopeptide, Albizia Julibrissin Bark Extract, Darutoside, Bisabolol, Phytosphingosine, Tetrahexylde- cyl Ascorbate, Ceramide NG, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Dipotassium Glycyrrhizate, Pan- thenol, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Tribehenin, Sodium Citrate, Sodium Lactate, Maltodextrin, PEG-10 Phytosterol, Polysorb- ate 20, Steareth-20, Carbomer, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

Katso lisää vastaavia kuin Akademikliniken Pure Effect Eyes

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut