search

Akademikliniken Pure Lip Intense

26,30 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoide suojaa huulia ja tuo niille intensiivistä kosteutusta. Hellävaraisen huulivoiteen pehmentävä koostumus hyödyntää patentoitua antioksidanttia, joka tekee huulista säännöllisellä käytöllä täyteläisemmät. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Akademikliniken Pure Lip Intense

Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoide suojaa huulia ja tuo niille intensiivistä kosteutusta. Hellävaraisen huulivoiteen pehmentävä koostumus hyödyntää patentoitua antioksidanttia, joka tekee huulista säännöllisellä käytöllä täyteläisemmät.

Ravitseva huulivoide sisältää runsaasti hoitavia öljyjä ja kasviperäisiä uutteita, jotka auttavat vähentämään ihoärsytystä ja suojaamaan huulia. Pitkäkestoista kosteutusta tuova huulivoide jättää huulille kiiltävän ja täyteläisen lopputuloksen.

Saatavilla myös sävytettynä versiona: Akademikliniken Pure Lip Intense Berry.

  • Vedetön koostumus
  • Kosteuttaa ja täytelöittää huulia

Koko: 15 ml

Käyttö

Käytä tarvittaessa huulilla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Akademikliniken Pure Lip Intense

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Ihana huulivoide
2017-07-30 kirjoittanut: Hanna L (ikä: 25-34)
Paras huulivoide mitä olen koskaan käyttänyt. Mulla on erittäin kuivat ja rohtuvat huulet ja tämä on ainut voide joka auttaa. Kestää pitkään huulilla.
Suositeltu kenelle: Suosittelen jos kärsii kuivista huulista.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Kestävä huulihoide
2017-08-03 kirjoittanut: Armi (ikä: 35-44)
Tämä huulivoide on koostumukseltaan ihanan paksua (kirkasta) ja kestää huulilla pitkään. Minttuinen vivahde. Kaikin puolin hyvä, mutta kallis. Odotan mielenkiinnolla, kuinka tämä hoitaa huuliani pakkasilla.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi