Xlash
Xbrow

(2 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Eyebrow Conditioner 3 ml
Tuotetiedot

Xbrow on kulmakarvaseerumi, joka vahvistaa ja ravitsee kulmakarvojatehokkaasti. Tuote sisältää luonnollisia ainesosia kuten koralliuutetta ja mineraaleja, jotka parantavat ja tehostavat solujen uusiutumista. Lisäksi Xlashin öljyainesosat, antioksidantit, aminohapot ja polysakkaridit vahvistavat ripsien juurta tehden kulmakarvoista näin tuuheammat ja tummemmat.

Xbrow-seerumin vaikutuksen voi huomata jo 30 päivän jälkeen. Kulmakarvoista tulee vahvemmat ja tuuheammat.

Käyttö: Levitä tuotetta kulmakarvojen tyveen. Käytä seerumia ensin kerran päivässä 6-8 viikon ajan, jonka jälkeen ylläpidä seerumin vaikutusta käyttämällä sitä 2-3 kertaa viikossa.

Mikäli ihosi on erittäin herkkä tai olet raskaana suosittelemme välttämään kulmakarvaseerumin käyttöä.

• Avaamaton pakkaus on käyttökelpoinen 2 vuotta.
• Avattu pakkaus kestää 12 kuukautta.
• Tuote säilyy parhaiten jääkapissa.

Tuotenumero: 26005
Ainesosat

Foium Isatidis Extract: 10%,Cacumen Platycladi Extract: 3 %,Nigella Sativa Extract: 3 %,Fructus Chebulae Extract: 2 %,Radix Polygoni Multiflori Preparata Extract,2 %,Coral Extract: 1 %,Purified Water: 79 %.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Xbrow

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut