search

Aromatica

Aromatica on Etelä-Korean tunnetuin luonnonkosmetiikan tuotemerkki. Vuonna 2010 perustettu, turvallisiin ja luonnollisiin tuotteisiin pohjaava ihonhoitobrändi valmistaa laadukkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Aromatica pyrkii olemaan tuotekehityksellään edellä muuta kosmetiikka-alaa kuitenkaan tinkimättä yritykselle tärkeistä arvoista. Aromatica on ollut kehittämässä muun muassa sulfaatitonta shampoota ja valmistaa tuotteensa ECOCERT-sertifioidussa tuotantolaitoksessa. Kaikki Aromatica-tuotteet ovat koostumukseltaan vegaanisia ja niillä on Cruelty Free -merkintä takeena eläinkokeettomuudesta.

Aromatica-tuotteiden ainesosat edustavat luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Eteeriset öljyt ja kasviuutteet ovat merkin tuotteiden perusta ja yritys käyttää niitä luomutuotettuina aina kun se on mahdollista. Aromatica hankkii raaka-aineet suoraan tuottajilta ja pakkaa tuotteet suoraan käyttörasiaan ilman ylimääräistä pahvipakkausta. Tehtaassaan Aromatica säätelee energiankulutusta ja jätteentuotantoa tarkasti.

Natural and safe, our promise to you.

9 tuotetta
1
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa huhtikuussa