search

Babor
AGE ID Camouflage Cream

12,40 €
Valitse tuote
  • 1

12,40 €
  • 2

12,40 €
  • 6

12,40 €
Kerro ystävälle
Babor AGE ID Camouflage Cream on kiinteä meikkipohjatuote, jonka voidemainen koostumus peittää peiteaineen tavoin. Erittäin pitkäkestoisen ja peittävän meikkipohjan luova tuote sopii käytettäväksi pigmenttiläiskien, ihon läpi kuultavien verisuonien, … Lue täältä lisää

Babor AGE ID Camouflage Cream

Babor AGE ID Camouflage Cream on kiinteä meikkipohjatuote, jonka voidemainen koostumus peittää peiteaineen tavoin. Erittäin pitkäkestoisen ja peittävän meikkipohjan luova tuote sopii käytettäväksi pigmenttiläiskien, ihon läpi kuultavien verisuonien, tatuointien ja erilaisten ihovirheiden peittämiseen. Tuote sopii myös erityisesti häämeikkiin ja kuvausmeikkiin.

Runsaspigmenttinen peiteaine kiinnittyy ja häivyttyy iholle hyvin Camouflage Fixing Powder -kiinnityspuuterin avulla, jolloin meikkipohja kestää jopa kosteutta.

Koko: 4 g

Käyttö

Levitä iholle Camouflage Cream -meikkipohjatuotetta. Taputtele sen jälkeen iholle puuterivipalla runsaasti Camouflage Fixing Powder -kiinnityspuuteria ja anna sen asettua iholle 10 minuuttia. Sivele lopuksi ylimääräinen puuteri iholta pois puuterisiveltimellä.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Babor AGE ID Camouflage Cream

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää