bareMinerals
Skinsorials

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Mix.Exfoliate.Smooth - Add-to-Cleanser Polishing Grains 28 g
Katso myös
Tuotetiedot

bareMinerals Mix.Exfoliate.Smooth Add-to-Cleanser Polishing Grains -kuorintatuote auttaa paljastamaan ihon luonnollisen heleyden. Puhdistustuotteeseen sekoitettava jauhemainen kuorinta-aine hyödyntää kasviperäistä chardonnay-viinirypäleiden siementen, appelsiinin kuoren ja mustan riisin jyvien sekoitusta sekä mineraalipitoista merisuolaa, jotka yhdessä kuorivat ihoa hellästi auttaen samalla edistämään ihosolujen uudistumista ja kirkastamaan ihoa. Ihosta tulee pehmeän, sileän ja raikkaan tuntuinen!

  • Kaikille ihotyypeille

  • Osa Skinsorials-ihonhoitolinjaa

  • Vegaaninen tuote

Koko: 28 g

Käyttö

Sekoita kämmenellä kuorintajauhetta haluamaasi puhdistustuotteeseen. Hiero sekoitusta hellästi kasvojen iholle ja huuhtele iho puhtaaksi.

Tuotenumero: 36793
Ainesosat

Silica,Limonene,Ethylhexylglycerin,Jojoba Esters,Cellulose,Microcrystalline Cellulose,Rosa Gallica Flower Extract,Oryza Sativa (Rice) Powder,Propanediol,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Powder,Vitis Vinifera (Grape) Seed Powder,Sea Salt (Maris Sal/Sel Marin),Chlorphenesin.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.