search

bareMinerals
READY 14.0 Eyeshadow Palette

59 €
Valitse tuote
  • Bare Sensuals

59 €
Kerro ystävälle
Tämä paletti on pakko saada! bareMinerals READY 14.0 Eyeshadow Palette -luomiväripaletti koostuu 14 pitkäkestoisesta mineraaliluomiväristä, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Luomiväri levittyy iholle helposti ja häivyttyy vaivattomasti tehden silmä… Lue täältä lisää

bareMinerals READY 14.0 Eyeshadow Palette

Tämä paletti on pakko saada! bareMinerals READY 14.0 Eyeshadow Palette -luomiväripaletti koostuu 14 pitkäkestoisesta mineraaliluomiväristä, jotka sopivat täydellisesti yhteen. Luomiväri levittyy iholle helposti ja häivyttyy vaivattomasti tehden silmämeikistä kasvojen keskipisteen. Mattapintaiset luomivärit tuovat katseeseen syvyyttä ja intensiivisyyttä, helmiäissävyt puolestaan antavat kirkkautta ja upeat, metalliset värit tekevät trendikkään vaikutuksen. Eri tekstuureja ja värejä yhdistelemällä löydät aina jotakin uutta!

bareMinerals tunnetaan iholle hyvää tekevistä meikkituotteista, jotka perustuvat luonnon omiin mineraaleihin ja pigmentteihin. READY 14.0 Eyeshadow Palette -luomivärit sisältävät merkin oman SeaNutritive Mineral Complex -yhdisteen, joka hoitaa ihoa häivyttäen näkyvistä hienoisia juonteita ja turvotusta. Luomivärien sisältämä kofeiini ja kurkku-uute pitävät silmänympärysihon raikkaan ja pehmeän tuntuisena.

Koko: 14 x 1.2 g

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

bareMinerals READY 14.0 Eyeshadow Palette

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää