search

Batiste
Dry Shampoo

Alkaen:
5,90 €
Valitse tuote
  • Orginal, 200 ml

  • Kevyt, raikas tuoksu.
7 €
  • Tropical, 200 ml

  • Raikas kookos.
5,90 €
  • Blush, 200 ml

  • Kevyt kukkaistuoksu.
5,90 €
Kerro ystävälle
Batiste Dry Shampoo -kuivashampoot ovat tunnettuja ja suosittuja kuivashampoita, joiden helppous, tehokkuus ja raikkaat tuoksut ovat vertaansa vailla. Tuotteet jättävät hiukset puhtaamman näköisiksi sekä saavat ne tuntumaan ja tuoksumaan raikkailta. … Lue täältä lisää

Batiste Dry Shampoo

Batiste Dry Shampoo -kuivashampoot ovat tunnettuja ja suosittuja kuivashampoita, joiden helppous, tehokkuus ja raikkaat tuoksut ovat vertaansa vailla. Tuotteet jättävät hiukset puhtaamman näköisiksi sekä saavat ne tuntumaan ja tuoksumaan raikkailta. Voit käyttää kuivashampoota raikastamaan rasvoittuneita hiuksia tai puhtaille hiuksille antamaan niille tuuheutta ja rakennetta.

Käyttö

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuivashampoota hiusten tyveen noin 30 cm etäisyydeltä jakaus jakaukselta. Hiero sormin. Harjaa lopuksi hiuksesi tuotteen kuivuttua.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Batiste Dry Shampoo

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Klassikko
2018-03-15 kirjoittanut: Anna (ikä: 25-34)
Tämä on klassikkoshampoo. Originalissa raikas tuoksu, ei mitenkään hallitseva. Itse suihkutan tyveen ja hieron sormin samalla hiustenkuivaajalla nopeasti puhaltaen. Näin shampoo tuntuu leviävän paremmin eikä jää mitenkään tönköksi. Hinta-laatusuhde kohdillaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5"Ihan ok"
2018-10-17 kirjoittanut: Jenni S (ikä: 25-34)
"Ihan ok" kuivashampoo, todella voimakkaasti hajustettu, mutta poistaa likaisuuden vaikutelman.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää