search

Beauty Garden
Marigold Hand Cream

22 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Beauty Garden Marigold Hand Cream -kehäkukkakäsivoide auttaa palauttamaan käsien iholle välittömästi joustavuuden ja kosteuden. Erittäin hoitavassa käsivoiteessa on täyteläinen ja ravitseva koostumus, joka imeytyy iholle nopeasti ilman rasvaista tunn… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Beauty Garden Marigold Hand Cream

Beauty Garden Marigold Hand Cream -kehäkukkakäsivoide auttaa palauttamaan käsien iholle välittömästi joustavuuden ja kosteuden. Erittäin hoitavassa käsivoiteessa on täyteläinen ja ravitseva koostumus, joka imeytyy iholle nopeasti ilman rasvaista tunnetta.

Luonnonmukaisen käsivoiteen sisältämä kehäkukka auttaa pehmentämään ihoa karitevoin tukiessa sen ravitsevaa vaikutusta. Samalla käsivoide tuo myös suojaa käsien iholle.

  • Ravitseva käsivoide
  • Vegaaninen koostumus
  • Imeytyy nopeasti
  • 97,55% luomu
  • NaTrue-sertifioitu

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä kehäkukkavoidetta käsille kynnet ja kynsinauhat huomioiden. Käsivoide sopii käytettäväksi pitkin päivää, sillä se imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Hoida erittäin kuivaa käsien ihoa käyttämällä tuotetta useaan kertaan päivässä.

Vinkki! Tehosta voiteen kosteuttavaa vaikutusta levittämällä sen päälle Kehäkukkaöljyä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää