search

Beautyblender

17 €
Valitse tuote
  • 1 Beautyblender

17 €
Kerro ystävälle
Ainutlaatuinen, uskomaton Beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla! Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Meikkaustarvikkeet -20%

Beautyblender

Ainutlaatuinen, uskomaton Beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla!

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa laajentuva meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen näköisen. Sienen huokoinen materiaali imee itseensä vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene huukkaan.

Beautyblenderin kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää heleäksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Supertähdet kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan Beautyblenderiin, eikä ihmekään!

  • Lateksiton ja hajusteeton

Pakkaus sisältää yhden pinkin Beautyblender-sienen.

Sienen värjäämisessä on käytetty ympäristöystävällisiä väriaineita, jotka eivät vahingoita sen koostumusta. Tämän vuoksi sieni saattaa päästää väriä ensimmäisillä pesukerroilla. Väri ei tahraa ihoa tai vaatteita ja sen irtoaminen loppuu parin pesukerran jälkeen.

Käyttö

Kastele sieni vedellä ja purista siitä ylimääräinen kosteus pois. Taputtele meikkipohja iholle sienellä. Käytä pyöreää pintaa laajemmilla ihoalueilla ja kapeaa kärkeä tarkkuutta vaativilla alueilla kuten silmänalusilla ja nenänpielissä.

Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Beautyblender

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5Kauniin meikkipohjan salaisuus
3 päivää sitten kirjoittanut: Satu (ikä: 15-24)
Laitan meikkivoiteeni kostealla beauty blenderillä taputtelemalla ja lopputuloksesta tulee raikkaan luonnollinen sekä tasainen. Tätä ilman on vaikeaa elää :) sieni on helppo puhdistaa ja käyttää!
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Paras tuote meikkipohjan tekoon
2018-08-03 kirjoittanut: Anna
Aivan huippu! Levittää meikkivoiteen ja peitevoiteet tasaisesti. Kun pohja on tasainen eikä meikkivoidetta ole liikaa, meikki pysyy paremmin. Helppo käyttää.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Loistotuote
2017-12-09 kirjoittanut: Christa L (ikä: 25-34)
Tykkään! Itse en tätä käytä meikkivoiteen levittämiseen, vaan kosteana taputtelen meikkipohjasta smootimman näköisen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Blendereiden äiti
2019-03-06 kirjoittanut: HK
Og kasteltava munanmuotoinen meikkisieni, johon palaan kuitenkin aina joskus, vaikka haluan kokeilla muitakin vaihtoehtoja, ja vaikka hinta on mielestäni turhan korkea. Tuotteen salatussa koostumuksessa onvaan jotain, mikä tekee siitä useita muita sieniä pehmeämmän ja toimivamman. Värjätyt sienet päästävät jonkin verran väriä ensimmäisillä pesukerroilla, ja olenkin tavanut pestä uudet blenderit ennen käyttöönottoa. Kestää mielestäni ihan hyvin suositusta pidempäänkin, mutta hygienian kannalta on tärkeää muistaa antaa kuivua ilmavasti aseteltuna käytön ja pesujen jälkeen.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Loistava tuote
2017-08-05 kirjoittanut: Clarissa B (ikä: 25-34)
Meikkivoiteen levittämiseen erinomainen, tekee meikistä viimeistellymmän ja kauniimman näköisen. Hinta on melko kova, joten käytän usein halvempia vastaavia sieniä. Käytän pohjameikin tekemiseen aina kosteaa meikkisientä. Yksi tähti pois juurikin hinnan takia. Kuitenkaan beautyblenderin pehmeyttä ei voita mikään muu sieni. Mielestäni beautyblenderiä kannattaa ainakin kokeilla!
Suositeltu kenelle: Kaikille, jotka haluavat meikkipohjastaan tasaisen ja kuulaan.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Hyvä, mutta...
2017-08-04 kirjoittanut: Anni K (ikä: 25-34)
Parinkympin meikkisieneltä odotin vähän enemmän kuin sain. Sieni päästi väriä pestessä ja samalla blenderi ei puhdistunut täysin puhtaaksi. Käytössä sienestä irtosi herkästi myös palasia. Kuitenkin sieni oli ihanan pehmeä ja muotoilu oli parempaa kuin halppisversioissa.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
4/5Maineensa veroinen tuote
2017-08-01 kirjoittanut: Suvi T (ikä: 15-24)
Suhtauduin tähän hypetettyyn meikkisieneen pienellä varauksella, mielestäni lähes 20 euron hinta pienehköstä meikkisienestä on aika kova. Tuote kuitenkin ylitti odotukseni - ennen levitin meikin aina sormilla tai siveltimellä, mutta nyt en enää haluaisi käyttää mitään muuta kuin tätä aitoa oikeaa beautyblenderia. Ainoa miinus siitä, että tätä käyttäessä kuluu meikkituotteita tavallista enemmän, kun tämä sieni ahnaasti imaisee itseensä osan meikkituotteesta.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
3/5Meikkisienten mersu, mutta työläs..
2017-10-30 kirjoittanut: Heidi E
Tämä on todella kaikkien kehujen arvoinen. Moni meikkivoide levittyy kauniisti vain kostealla sienellä, ja beauty blender on meikkisienistä paras, pehmeä, joustava ja sopivan kokoinen. Sieni sopii myös mm. puuterin lisäämiseen ja peitevoiteen tasoitteluun. MUTTA!
Sieni imee voiteita itseensä (haaskausta, jos tuote on kallis), ja se onkin pestävä jo parin käyttökerran jälkeen. Meikinjämien poissaaminen sienestä on hankalaa ja aikaavievää, vaikka käytän merkin omaa saippuaa. Koska elämä on liian lyhyt käytettäväksi meikkisienten rassaamiseen, käytän tätä vain harvakseltaan ja yleensä vain viimeistelyyn. Reissussakin sieni on hankala, sillä märän sienen pitäisi aina kuivua ennen pakkaamista..
Suositeltu kenelle: ahkeralle pesijälle, ehkä myös meikkivoiteen yliannostelijalle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää