search

Beautyblender
Swirl

19,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Uniikki meikkisieni on täällä! Beautyblender Swirl on must have jokaiselle todelliselle Beautyblender-fanille. Meikkisienen marmorikuviointi on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen ja Swirl sopiikin mainiosti jatkoksi Beautyblender-kokoelmaan. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Beautyblender Swirl

Uniikki meikkisieni on täällä! Beautyblender Swirl on must have jokaiselle todelliselle Beautyblender-fanille. Meikkisienen marmorikuviointi on jokaisessa tuotteessa yksilöllinen ja Swirl sopiikin mainiosti jatkoksi Beautyblender-kokoelmaan.

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. Beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa laajentuva meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen näköisen. Sienen huokoinen materiaali imee itseensä vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene huukkaan.

Beautyblenderin kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää heleäksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Supertähdet kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan Beautyblenderiin, eikä ihmekään!

  • Lateksiton ja hajusteeton

Pakkaus sisältää yhden pinkki-valkoisen Beautyblender-sienen.

Käyttö

Kastele sieni vedellä ja purista siitä ylimääräinen kosteus pois. Taputtele meikkipohja iholle sienellä. Käytä pyöreää pintaa laajemmilla ihoalueilla ja kapeaa kärkeä tarkkuutta vaativilla alueilla kuten silmänalusilla ja nenänpielissä.

Pese sieni käytön jälkeen ja anna sen kuivua.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Arvostele tuote

Beautyblender Swirl

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa