search

Berrisom
Soda Bubble Mask, Brighten Fruit

Kerro ystävälle
Syväpuhdista ihosi innovatiivisella vaahtoavalla kangasnaamiolla! Berrisom Soda Bubble Mask, Brighten Fruit -kangasnaamio hyödyntää hapotettua vettä, joka auttaa kirkastamaan ja heleyttämään ihoa. Ihoa hellästi kuorivan kangasnaamion sisältämä seeru… Lue täältä lisää

Berrisom Soda Bubble Mask, Brighten Fruit

Syväpuhdista ihosi innovatiivisella vaahtoavalla kangasnaamiolla! Berrisom Soda Bubble Mask, Brighten Fruit -kangasnaamio hyödyntää hapotettua vettä, joka auttaa kirkastamaan ja heleyttämään ihoa. Ihoa hellästi kuorivan kangasnaamion sisältämä seerumi alkaa vaahdota kasvojen iholla, mikä auttaa hieromaan ihoa ja tukemaan sen puhdistavaa vaikutusta. Kangasnaamion sisältämät vitamiinit ja antioksidantit hoitavat ihoa ja tuovat sille suojaa.

  • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
  • Puhdistava vaikutus

Koko: 18 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamion sisältämä seerumi alkaa vaahdota naamion vaikuttaessa. Poista naamio vaikutusajan jälkeen ja hiero kasvoille jäänyttä vaahtoa hellästi iholle ennen kuin huuhtelet kasvot puhtaiksi. Jatka ihonhoitorutiinia tavalliseen tapaan

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Berrisom Soda Bubble Mask, Brighten Fruit

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää