search

Berrisom
Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit

4,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Syväpuhdista ihosi innovatiivisella vaahtoavalla kangasnaamiolla! Berrisom Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit -kangasnaamio hyödyntää hapotettua vettä, joka auttaa puhdistamaan ihoa ja poistamaan siltä toksiineja. Ihoa hellästi kuorivan kangasnaamion s… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

15% alennus ostaessasi norm. hintaisia ihonhoitotuotteita 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Berrisom Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit

Syväpuhdista ihosi innovatiivisella vaahtoavalla kangasnaamiolla! Berrisom Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit -kangasnaamio hyödyntää hapotettua vettä, joka auttaa puhdistamaan ihoa ja poistamaan siltä toksiineja. Ihoa hellästi kuorivan kangasnaamion sisältämä seerumi alkaa vaahdota kasvojen iholla, mikä auttaa hieromaan ihoa ja tukemaan sen puhdistavaa vaikutusta.

  • Puhdistava ja ihoa kirkastava vaikutus

Koko: 18 ml (1 kpl)

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle ja kuivalle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamion sisältämä seerumi alkaa vaahdota naamion vaikuttaessa. Poista naamio vaikutusajan jälkeen ja hiero kasvoille jäänyttä vaahtoa hellästi iholle ennen kuin huuhtelet kasvot puhtaiksi. Jatka ihonhoitorutiinia tavalliseen tapaan

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Berrisom Soda Bubble Mask, PoreTox Fruit

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Kuplivaa
2018-01-23 kirjoittanut: Suvi R (ikä: 25-34)
Tavanoimaisten kangasnaamioiden ohella päätin kokeilla tätä puolinaamiota. Parin minuutin kuluessa kuplivuus tai "kevyt pistely" tuntui iholla. Vaikutusajan jälkeen kostutin sormenpäitäni niin sain jäljelle jääneen vaahdon kaikkialle kasvoihin. Iho oli käytön jälkeen kimmoisan tuntuinen. Toisin kuin monissa käyttämissäni kangasnaamioissa, tästä puuttui englanninkielinen ohjeteksti.
Suositeltu kenelle: kangasnaamioiden käyttäjät, kokeilunhaluiset
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää