Beyoncé
Heat EdP

(5 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdP 15 ml
Tuotetiedot

Beyoncé Heat EdP

Alkuperäinen Beyoncé Heat EdP vie jalat alta! Avoimen viettelevä ja tulinen tuoksu on pohjimmiltaan ylellinen ja makea. Arvokkaat ainesosat tekevät hajuvedestä ainutlaatuisen upean.

Hedelmäisen makea tuoksu aukeaa vaniljaorkkidean, nerolin, magnolian ja persikan sävyillä, jotka yhdistyvät sen sydämessä pehmeisiin kuusamanektarin ja Crème de Muskin aromeihin. Pehmeä pohja muodostuu puisista nuoteista, jotka kietoutuvat tonkapapujen ympärille.

Lanseerattu 2010.

Tuoksu

Alkutuoksu

Vaniljaorkidea, neroli, magnolia ja persikka.

Sydäntuoksu

Kuusamanektari ja Crème de Musk.

Pohjatuoksu

Puiset sävyt ja tonkapavut.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 39893
Ainesosat

Aqua (Water),Ethylhexyl Methoxycinnamate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Parfum (Fragrance),BHT,Propylene Glycol,Hydrolyzed Jojoba Esters,Linalool,Benzyl Salicylate,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Coumarin,Hydroxycitronellal,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Limonene,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Citronellol,Amyl Cinnamal,Benzophenone-3,Benzyl Cinnamate,FD&C Yellow No. 5 (CI 19140),FD&C Yellow No. 6 (CI 15985),Acrylates/Octylacrylamide Copolymer,FD&C Red No. 4 (CI 14700),Alcohol Denat

Katso lisää vastaavia kuin Heat

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut