search

BIOEFFECT
30 Day Treatment

250,20 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
BIOEFFECT 30 Day Treatment on ihoa intensiivisesti hoitava tehokuuri, jonka anti-age-vaikutteinen koostumus tuo iholle näkyviä vaikutuksia jo 30 päivässä. Seerumit hyödyntävät kolmea synergiassa toimivaa soluaktivaattoria, jotka esiintyvät runsaina p… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

BIOEFFECT 30 Day Treatment

BIOEFFECT 30 Day Treatment on ihoa intensiivisesti hoitava tehokuuri, jonka anti-age-vaikutteinen koostumus tuo iholle näkyviä vaikutuksia jo 30 päivässä. Seerumit hyödyntävät kolmea synergiassa toimivaa soluaktivaattoria, jotka esiintyvät runsaina pitoisuuksina nuorella iholla. Tehokuuri auttaa tekemään ihosta kiinteän, heleän ja nuorekkaamman näköisen.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Sopii myös silmänympärysiholle
  • Kuuriluontoiseen käyttöön 1-4 kertaa vuodessa.

Koko: 3 x 5 ml

Käyttö

Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin 3-4 pisaraa tuotetta. Käytä tehokuuria 30 päivän ajan. Anna seerumin imeytyä aamuin muutaman minuutin ajan ennen muiden hoitotuotteiden levitystä. Käytä seerumia iholla öisin ilman muita hoitotuotteita.

Käytä tuotetta 1-4 kertaa vuodessa kuuriluontoisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

BIOEFFECT 30 Day Treatment

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää