search

BIOEFFECT
Body Intensive

94 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
BIOEFFECT Body Intensive on ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vartaloseerumi, joka hyödyntää epidermaalista kasvutekijää (EGF, Epidermal Growth Factor) auttaen tekemään ihosta sileämmän, pehmeämmän ja kiinteämmän oloisen. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

BIOEFFECT Body Intensive

BIOEFFECT Body Intensive on ihon ikääntymisen merkkejä ehkäisevä vartaloseerumi, joka hyödyntää epidermaalista kasvutekijää (EGF, Epidermal Growth Factor) auttaen tekemään ihosta sileämmän, pehmeämmän ja kiinteämmän oloisen.

Seerumin intensiivisesti ravitseva koostumus imeytyy iholle helposti ja nopeasti tehden ihosta sekä kosteutetun että pehmeän tuntuisen. Seerumi auttaa lisäksi tekemään ihosta nuorekkaamman ja kiinteämmän oloisen.

Vartaloseerumin tehoaineena on EGF, joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi seerumi hyödyntää ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia.

  • Vartaloseerumi
  • Imeytyy nopeasti
  • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa
  • Parabeeniton ja hajusteeton

Koko: 75 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhtaalle ja kuivalle vartalon iholle. Huomioithan, että seerumissa on erittäin riittoisa koostumus.

Katso video tuotteesta!

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää