search

BIOEFFECT
EGF Day Serum

118,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
BIOEFFECT EGF Day Serum on mullistava anti-aging-seerumi, joka tuo iholle näkyviä hoitovaikutuksia. Seerumin tehoaineena on EGF (Epidermal Growth Factor), joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon o… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

BIOEFFECT EGF Day Serum

BIOEFFECT EGF Day Serum on mullistava anti-aging-seerumi, joka tuo iholle näkyviä hoitovaikutuksia. Seerumin tehoaineena on EGF (Epidermal Growth Factor), joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi seerumi hyödyntää ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia.

Tehokkaasti hoitava, nopeasti imeytyvä seerumi auttaa parantamaan ihon sävyä ja silottamaan sen pintaa sekä palauttamaan iholle sen kosteustasapainon. Päiväkäyttöön tarkoitettu seerumi tuo iholle miellyttävän pohjan meikkituotteille.

Seerumi riittää n. 3 kk säännölliseen käyttöön.

  • Kaikille ihotyypeille
  • Häivyttää ihohuokosia
  • Sileämpi, kiinteämpi ja nuorekkaamman näköinen iho

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä seerumia puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuisin. Odota muutama minuutti ennen meikkituotteiden ja/tai aurinkosuojatuotteiden levitystä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

BIOEFFECT EGF Day Serum

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää