search

BIOEFFECT
Volcanic Exfoliator

Kerro ystävälle
BIOEFFECT Volcanic Exfoliator on kirkastava kasvokuorinta, jonka syväpuhdistava ja ihoa pehmentävä koostumus hyödyntää islantilaista, mikrokristallisoitua laavaa, jauhettua aprikoosin kiveä sekä salisyylihappoa. Iholle raikkaan tunteen jättävä tuote … Lue täältä lisää

BIOEFFECT Volcanic Exfoliator

BIOEFFECT Volcanic Exfoliator on kirkastava kasvokuorinta, jonka syväpuhdistava ja ihoa pehmentävä koostumus hyödyntää islantilaista, mikrokristallisoitua laavaa, jauhettua aprikoosin kiveä sekä salisyylihappoa. Iholle raikkaan tunteen jättävä tuote auttaa parantamaan muiden BIOEFFECT-tuotteiden vaikutuksia kuorimalla kuivan ja kuolleen ihosolukon pois ihon pinnalta, mikä helpottaa hoitotuotteiden EGF-soluaktivaattorin imeytymistä iholle.

  • Kirkastava kasvokuorinta
  • Kaikille ihotyypeille
  • Syväpuhdistaa, pehmentää ja raikastaa ihoa

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä kuorintavoidetta puhtaalle ja kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero tuotetta iholle hellin, pyörivin liikkein sormenpäitä käyttäen. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää