search

Biotherm
Blue Therapy Red Algae Uplift Cure

50,60 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure on intensiivisesti ravitseva kasvoseerumi ikääntyvälle iholle. Kasvoseerumi sisältää punaista merilevää, jolla on tunnettu itseään korjaava ja muokkaava vaikutus. Punainen merilevä toimii kasvoseerumissa ih… Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cure on intensiivisesti ravitseva kasvoseerumi ikääntyvälle iholle. Kasvoseerumi sisältää punaista merilevää, jolla on tunnettu itseään korjaava ja muokkaava vaikutus. Punainen merilevä toimii kasvoseerumissa ihon omaa korjausmekanismia tukevana ainesosana. Ihosta tulee aiempaa kiinteämpi, täyteläisempi ja nuorekkaamman näköinen.

Luonto tarjoaa ihonhoitotuotteisiin monia, tehokkaasti vaikuttavia ainesosia. Punainen merilevä on yksi maailman karuimmissa ympäristöissä kasvavista kasveista. Merilevän elinalueet ovat kivisiä ja säävaihteluiden armoilla. Punaiselle merilevälle on karun ympäristön vuoksi kehittynyt ainutlaatuinen kyky korjata itseään ja mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Ihonhoidossa punaista merilevää käytetään sen uudistavien ja ihoa vahvistavien ominaisuuksien ansiosta.

  • Kiinteyttävä kasvoseerumi
  • Erityisesti ikääntyvälle iholle ja ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin
  • Vahvistaa ihoa
  • Heleyttävä vaikutus

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä noin 6 tippaa kasvoseerumia kuivalle, puhtaalle iholle. Levitä kasvoseerumia kasvojen, kaulan ja dekoltéen alueelle. Taputtele seerumi hellästi ihoon. Käytä yhdessä Blue Therapy Red Algae Uplift Cream -kosteusvoiteen kanssa parhaiden tulosten saamiseksi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää