Biotherm
Life Plankton

(13 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Mask 75 ml
Tuotetiedot

Biotherm Life Plankton Mask on ihoa rauhoittava ja intensiivisesti korjaava kasvonaamio, joka auttaa palauttamaan iholle sen heleyden ja tekemään ihosta kimmoisamman. Naamion hydrogel-koostumus on suunniteltu käytettäväksi yöaikaan kahdesti viikossa rasittuneen ihon vaikuttaessa elottomalta, näyttäessä punoittavalta ja ärtyneeltä sekä tuntuessa kuivalta ja kiristelevältä.

Iholle jätettävä hydrogel-yönaamio on saanut inspiraationsa kangasnaamioista, joiden tapaan naamio kietoo ihon alleen. Käytä naamion levitykseen silikonista Biotherm Life Plankton Mask Application Tool -naamiosivellintä saadaksesi sen levittymään optimaalisesti.

Käyttö

Levitä kasvonaamiota puhdistetulle kasvojen iholle illalla välttäen silmänympärysluetta. Anna naamion vaikuttaa yön yli ja huuhtele iho puhtaaksi aamulla. Käytä yönaamiota kaksi kertaa viikossa.

Tuotenumero: 38827

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut