Black Friday

Paljon tuotteita -60%

Suodata

Eleven Black Friday ja Black Week

Black Friday tuo parhaat tarjoukset myös Elevenille. Black Friday -ostosjuhlaa vietetään 29.11. ja sen kunniaksi kaupat alentavat hintojaan roimasti tavanomaisesta alennusmyynnistä poiketen. Myös Eleven on mukana Black Friday -huumassa: täytämme verkkokauppamme ihonhoidon, meikkien, hiustuotteiden ja hajuvesien huippualennuksilla. Parhaat Black Friday -hinnat kosmetiikalle löydät tältä sivulta, kun hetki koittaa. Black Week -tarjoukset alkavat jo maanantaina ennen Black Fridayta.

Mikä on Black Friday?
Black Friday syntyi, kun Yhdysvalloissa kauppiaat tympääntyivät kiitospäivän jälkeiseen huonoon tulokseen. Amerikkalaiset juhlivat kiitospäivää yleensä perheen kanssa kotona, jolloin he jäivät myös torstaina vietettävän kiitospäivän jälkeen kotiin - sen sijaan, että olisivat viettäneet ylimääräisen vapaapäivän shoppaillen. Kaupan ala keksi kuitenkin ylivoimaisen keinon, jolla houkutella ihmiset ostoksille: katteet ”mustalle” vetävät, yhden päivän alennusmyynnit. Sittemmin Black Friday on tullut tunnetuksi jopa joukkohysteriaa aiheuttavana ostostapahtumana, joka on laajentunut myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Aiemmin mukana olivat vain kivijalkaliikkeet ja tavaratalot, mutta sittemmin myös verkkokaupat ovathyödyntäneet Black Fridayn voiman osana myyntiään.

Black Friday Suomessa
Black Friday on ollut vakiintunut alennusmyyntijuhla vasta muutaman vuoden ajan pohjoisessa Suomessa. Black Friday aloittaa Suomessa joulumyynnin ja moni hankkii Black Friday -alennusmyynnistä joululahjoja läheisilleen. Moni kauppa on laajentanut Black Fridayn käsitettä ja viettää Black Weekendiä viikonlopun ajan jatkuvin tarjouksin tai jopa Black Weekiä, jolloin huimia hintoja on kokonaisen viikon ajan. Myös me Elevenillä juhlimme Black Week -alennuksia: koko viikko 25.11.-1.12. laitamme hinnat uusiksi ja toinen toistaan parempia alennuksia kosmetiikan huipputuotteisiin.

Mitä Black Friday -alennuksella kannattaa ostaa?
Suosittelemme satsaamaan Black Fridayn aikaan tuotteisiin, joita ei muuten raaskisi hankkia. Roimalla alennuksella ylellinen tuote on helpommin saavutettavissa ja siitä riittää iloa kuukausiksi ja jopa vuosiksi eteenpäin. Black Friday -myyntihittejä asiakkaidemme keskuudessa ovat olleet etenkin huippulaatuiset suoristusraudat, joiden hankkiminen on normaalihinnalla kallista. Black Fridayn aikaan asiakkaamme poimivat ostoskoriinsa myös hurmaavia hajuvesiä ja täydentävät meikkipussin arkityöläisiä kuten ripsiväriä, puuteria ja meikkivoidetta. Erityinen, salainen valttimme Black Friday -huumassa on Suomen laajin korealaisen kosmetiikan valikoima - tästä löydöstä iho kiittää vielä kuukausienkin päästä!