search

Blithe
Gold Apricot Pressed Serum

Kerro ystävälle
Blithe Gold Apricot Pressed Serum on ainutlaatuinen ihonhoitotuote, jonka heleyttävä koostumus yhdistää seerumin vaikuttavuuden kosteusvoiteeseen. Seerumivoide sisältää 31% aprikoosiuutetta, joka syväkosteuttaa ihoa ja auttaa tekemään siitä heleämmän… Lue täältä lisää

Blithe Gold Apricot Pressed Serum

Blithe Gold Apricot Pressed Serum on ainutlaatuinen ihonhoitotuote, jonka heleyttävä koostumus yhdistää seerumin vaikuttavuuden kosteusvoiteeseen. Seerumivoide sisältää 31% aprikoosiuutetta, joka syväkosteuttaa ihoa ja auttaa tekemään siitä heleämmän näköisen ilman tahmeaa tunnetta.

Seerumivoiteen ainutlaatuinen koostumus sulaa iholle levittäessä ja luo kasvoille kuulaan, ihohuokosia häivyttävän lopputuloksen. Seerumivoiteen sisältämä aprikoosiuute on tuotettu ilman kuumennusprosessia, minkä ansiosta sen vaikuttavat aineet on saatu säilymään mahdollisimman hyvin. Seerumivoide sisältää lisäksi antioksidanttisia marjauutteita sekä ihoa suojaavaa ja rauhoittavaa kurkumaa, jotka yhdessä ihoa ravitsevien öljyjen kanssa luovat kasvoille täydellisen pohjan meikille.

  • Syväkosteuttava seerumivoide
  • Sisältää 31% aprikoosiuutetta
  • Heleyttää ja kirkastaa kasvojen ihoa
  • Kaikille ihotyypeille
  • Sopii meikin alle

Koko: 50 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Blithe Gold Apricot Pressed Serum

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää