search

Blithe
InBetween Instant Glowing Cream

Kerro ystävälle
Blithe InBetween Instant Glowing Cream -kosteusvoiteen monivaikutteinen koostumus hoitaa ihoa ja valmistelee sen onnistuneelle meikkipohjalle. Syväkosteuttavan voiteen ihoa heleyttävä koostumus pohjustaa kasvot ja auttaa meikkituotteita levittymään i… Lue täältä lisää

Blithe InBetween Instant Glowing Cream

Blithe InBetween Instant Glowing Cream -kosteusvoiteen monivaikutteinen koostumus hoitaa ihoa ja valmistelee sen onnistuneelle meikkipohjalle. Syväkosteuttavan voiteen ihoa heleyttävä koostumus pohjustaa kasvot ja auttaa meikkituotteita levittymään iholle tasaisesti.

Kosteusvoiteen ja meikinpohjustajan ominaisuudet yhdistävä monitoimituote sisältää mm. kosteutta iholle sitovaa glyseriiniä ja ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan tunnettua niasiiniamidia. Satiiniselta tuntuva kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille.

  • Kevyt kosteusvoide meikin alle
  • Heleyttää ja kirkastaa ihoa
  • Auttaa meikkipohjaa levittymään tasaisesti
  • Kaikille ihotyypeille

Koko: 30 ml

Käyttö

Puhdista kasvot ja levitä niille ihollesi sopivaa seerumia. Ota pieni määrä voidetta sormiin ja painele se hellästi iholle ennen meikkituotteita.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää