search

Blithe
Pressed Serum Tundra Chaga

52,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Blithe Pressed Serum Tundra Chaga on hybridituote, joka yhdistää seerumin tehokkuuden kevyen kosteusvoiteen koostumukseen. Ainutlaatuinen ihonhoitotuote sisältää 60 % pakurikääpäuutetta koskemattomalta tundra-alueelta. Iholle sulava hoitotuote sopii … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga

Blithe Pressed Serum Tundra Chaga on hybridituote, joka yhdistää seerumin tehokkuuden kevyen kosteusvoiteen koostumukseen. Ainutlaatuinen ihonhoitotuote sisältää 60 % pakurikääpäuutetta koskemattomalta tundra-alueelta. Iholle sulava hoitotuote sopii erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon häivyttämään kasvoilta juonteita ja tuomaan iholle kirkkautta.

Tuote on valmistettu hyödyntäen erityistä valmistusmenetelmää. Sen tehoaineen pakurikääpäuutteen valmistukseen ei ole käytetty lämpöä, minkä ansiosta sen alkuperäiset ravinteet ovat säilyneet. Seerumi sisältää lisäksi sekoituksen käymisteitse valmistettuja kevyistä öljyjä kuten oliivi- ja arganöljyä. Helppokäyttöinen ja iholle nopeasti imeytyvä hybridituote hoitaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa seerumin ja kosteusvoiteen tapaan yhdellä monipuolisella koostumuksella.

  • Ikääntyvälle iholle
  • Ravitsee ja kiinteyttää ihoa
  • Seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä

Koko: 50 ml

Käyttö

Levitä pieni määrä tuotetta kasvojen ja kaulan iholle hoitonesteen käytön jälkeen. Taputtele tuote iholle saadaksesi parhaan vaikutuksen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa huhtikuussa