Back to Work: 11 Must Have -tuotetta

10.8.2017

NÄMÄ KOSMETIIKKATUOTTEET SOPIVAT TÄYDELLISESTI TÖIHIN PALUUSEEN! <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Käännä katse kohti uusia tuulia! Kokosimme yhteen 11 kosmetiikkatuotetta, joiden avulla lomalta töihin paluu sujuu mukavammin.

1. Raikas iho kasvosuihkeella

Pixi Vitamin Wakeup Mist on ihoa virkistävä kasvosuihke, joka sopii käytettäväksi sekä ennen kosteusvoiteen käyttöä että meikin päällä. Energisoivan suihkeen koostumuksen pohjana on appelsiininkukkavesi, johon on sekoitettu sitrushedelmien uutteita, laventelia ja arginiinia.

2. Nopea meikkipohja

Estée Lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact SPF 50 -tyynymeikkivoide on vaivaton levittää kasvoille tasaisesti mukana tulevan vipan avulla ja meikkivoiteen ihoa tasapainottava koostumus sulautuu ihoon kauniisti. Meikkivoide tuo kasvoille raikkaan, kuulaan pinnan tasoittaen samalla juonteita ja ihohuokosia. Korkea aurinkosuojakerroin suojaa ihoa vuoden ympäri auringon UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta.

3. Monipuolinen luomiväripaletti

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lid Lingerie Shadow Palette -luomiväripaletti sisältää kuusi upeaa, mattapintaista sävyä, jotka sopivat yhteen täydellisesti. Runsaspigmenttiset luomivärit häivyttyvät iholle unelman tavoin ja sävy-yhdistelmät sopivat täydellisesti mihin tahansa tilanteeseen.

4. Herkullinen huulisävyte

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm on pehmeä huulivoide, joka ravitsee huulia samalla kun se antaa niille heleän sävyn. Ainutlaatuinen huulisävyte yhdistää kaksi erilaista koostumusta: tuotteen sydämen muodostavat sen huulia ravitsevat ainesosat ja sitä ympäröivät heleää, kerrostettavissa olevaa sävyä antavavat pigmentit. Lopputuloksena on taivaallinen huulisävyte, joka sekä tuntuu että näyttä upealta!

5. Tuuheuttava ripsiväri

Lancôme Monsieur Big Mascara on ihanteellinen ripsiväri tuuheutta haluavalle. Ripsivärin ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu erityisesti kerrostamiseen, joten tämän herrasmiehen kanssa ei tarvitse pelätä sotkua. Lancôme Monsieur Big Mascara tuntuu ihanalta alusta asti eikä suhdetta tarvitse lopettaa sitoutumiskammon yllättäessä - ripsari lähtee silmistä meikinpoistoaineella heti, kun niin vain haluat.

6. Kätevät kiillonpoistolaput

Beautyblender Blotterazzi -kiillonpoistolapuilla taputtelet ihollesi mattaisen pinnan nopeasti. Ohuet sienet on valmistettu samasta materiaalista kuin alkuperäinen Beatyblender ja voit käyttää niitä kiillonpoistoon yhä uudelleen ja uudelleen. Yksi sieni kestää käytössä jopa 60 pesukertaa. Blotterazzi-laput ovat pakattu peililliseen säilytysrasiaan, jossa ne säilyvät hygieenisesti.

7. Ilmavuutta kuivashampoolla

Matrix Biolage Advanced Full Density Blow-Dry Extending Dry Shampoo kuivashampoo puhdistaa hiuspohjan ja hiukset hellävaraisesti pesujen välissä. Erityisesti ohuille hiuksille sopiva kuivashampoo tuo hiuksiin myös rakennetta ja ilmavaa tuuheutta, joka kestää koko päivän.

8. Unelmilla täytetty hajuvesi

Giorgio Armani Sky Di Gioia EdP -hajuvesi ammentaa inspiraationsa lopputomista unelmista, joita horisontista meren ylle nousevan auringon katselu herättää. Toivoa täynnä oleva tuoksu muistuttaa, että jokainen uusi päivä tuo loputtomasti uusia mahdollisuuksia ja jokainen uusi auringonnousu on uusi otimistinen lupaus. Houkuttelva hajuvesi aukeaa litsin ja päärynän hedelmäisen makealla liitolla, johon pionien ja ruusujen häivähdykset sekoittuvat. Myski, setripuu ja mustaherukka pehmentävät kokonaisuutta.

9. Hetkessä päivettynyt iho

Vita Liberata Body Blur Instant Skin Finish Medium on meikkitaiteilijoiden suosikkituote, joka jättää iholle heleän ja päivettyneen sävyn. Sekä kasvojen että vartalon iholle sopivan s'vyttävän tuotteen valoa heijastava ja kosteuttava koostumus tasoittaa ihoa ja sopii käytettäväksi myös meikinpohjustustuotteena.

10. Kirkasta katsetta

Lumene LÄHDE Pure Dew Drops Tehokosteuttavan Silmänympärysgeelin unelmankevyt ja kosteuttava koostumus sisältää herkkää silmänympärysihoa hoitavaa B5-provitamiinia sekä luonnollista koivumahlaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Silmänympärysgeeli auttaa tekemään ihosta välittömästi virkeämmän näköisen ja sen edityneen Hydra-teknologian ansiosta tuote kosteuttaa silmänympärysihoa koko päivän ajan. Hajusteeton silmänympärysgeeli auttaa lisäksi häivyttämään silmänalusten tummuutta.

11. Kosteuttava kangasnaamio

Skin79 Jeju Sandorong Jelly Mask, Cactus -naamio rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Kangasnaamio on valmistettu ainutlaatuisesta cupro-selluloosasta, joka sitoo itseensä runsaasti ihoa hellivää seerumihyytelöä. Kasvonaamio hyödyntää korealaista Jeju-kaktusta, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Samalla se muodostaa iholle sitä vapailta radikaaleilta suojaavan kerroksen ja tuo kasvoille viilentävän tunteen. Ihosta tulee täyteläisen kosteutetun ja elinvoimaisemman näköinen.