11 pinkkiä suosikkia

23.8.2017

LISTASIMME 11 PINKKIÄ MUST HAVE -TUOTETTA, JOITA TARVITSET TULEVANA SYKSYNÄ! <br></br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Listasimme Pink Weekend -viikonlopun kunniaksi 11 pinkkiä suosikkituotettamme, jotka sopivat täydellisesti tulevaan syksyyn!



Beautyblender Bubble

Kaikkien rakastaman Beautyblender-meikkisienen vaaleanpunainen sisko on sekä suloinen että käytännöllinen. Kosteana käytettävä vaaleanpunainen meikkisieni sopii erityisesti meikkivoiteiden ja muiden voidemaisten meikkipohjatuotteiden levitykseen ja häivytykseen. Lopputuloksena on kaunis ja tasaisen meikkipohja.

19,30 €

FOREO LUNA Play Plus Pearl Pink

FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteiden perhe on saanut uuden lisäyksen. Paristolla toimiva uusi ihonpuhdistuslaite tehostaa ihonhoitoa puhdistamalla iholta huolellisesti niin meikit kuin epäpuhtaudet. Samalla se on silti myös hyvin hellävarainen. FOREO-laitteiden taika on niiden mikrovärähtelyä hyödyntävässä teknologiassa ja hygieenisessä silikonipinnassa ja niistä tekee erityisen käteviä se, ettei niiden harjaspäitä tarvitse vaihtaa. Uuden LUNA Play Plus -mallin akku kestää n. 400 käyttökertaa yhdellä vaihdettavalla paristolla.

49,50 €

DKNY Be Tempted Eau Blush EdP

Kukkaisia, raikkaan sitruksisia sekä makean hedelmäisiä vivahteita puisiin aromeihin yhdistävä tuoksu on omiaan itsevarmoille naisille. Hajuvesi aukeaa mehukkailla greipin pirskahduksilla sekä punaherukan ja pionien sävyillä, jotka yhdistyvät sen lämpimässä sydämessä jasmiiniin ja setripuuhun. Tuoksun tyylikkäästä ja aistikkaasta pohjasta nousee esiin lisää puun sävyjä ja myskin vivahteita. Olemme täysin hullaantuneita tästä tuoksusta!

45,60 € / 30 ml

Maria Nila Care Luminous Colour Colour Guard Masque

Tämä hiusnaamio on värjättyjen hiusten must have -tuote. Vegaanisen hiusnaamion koostumus on kehitetty kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia sekä parantamaan hiusvärin kestoa. Hiusnaamio hyödyntää leväuutteita ja Colour Gard Complex -yhdistettä, joiden avulla se tuo hiuksille kaunista kiiltoa saaden hiusvärin näyttämään eloisammalta.

22,70 € / 250 ml

Cover FX Custom Enhancer Drops, Blossom

Kaikkien korostustuotteiden Holy Grail! Monipuoliset korostuspisarat sopivat sekoitettaviksi niin kosteusvoiteeseen, meikinpohjustajaan kuin meikkivoiteeseenkin, minkä lisäksi niitä voidaan käyttää myös yksinään esimerkiksi poskipäiden iholla tuomassa kasvoille erityistä hehkua. Pisaroita on saatavilla eri sävyissä ja sävy Blossom on täydellisen hempeä.

45,10 €

Skin79 Animal Mask Dark Panda

Kangasnaamiot ovat syksyn kuumin villitys ja myös me rakastamme niitä. Erityishuomiota ansaitsee tämä veikeä kangasnaamio, jonka kankaaseen on paitsi imeytetty ihoa kirkastavaa seerumia, myös printattu suloiset pandan kasvot. Voiko tähän muka olla ihastumatta?

4,50 €

Cailyn Star Wave Mattalic Tint, 05 Spica

Metallinhohtoiset meikkisävyt ovat tämän syksyn kuumin juttu. Jos olet valmis säväyttämään kunnolla, kokeile tätä huulikiiltoa, jonka pitkäkestoinen koostumus levittyy huulille pehmeästi ja kimaltelee kuivuttuaan kilpaa tähtien kanssa. Voit myös käyttää kiiltoa huulipunan päällä ainutlaatuisen lopputuloksen luomiseksi. Meidän valintamme on tietysti pinkki Spica-sävy.

Alk. 11,70 €

Yves Saint Laurent Mascara Vinyl Couture N°6 I'm The Madness

Yves Saint Laurentin uudesta Mascara Vinyl Couture -ripsivärikokoelmasta löytyy runsaasti erivärisiä ripsivärejä, jotka tuovat katseeseen sähäkän lisän. Oma suosikkimme on tietysti joukon pinkki versio, joka näyttää erityisen upealta tummassa silmämeikissä.

31,70 €

Clinique 2-in-1 Makeup Remover + Cleansing Micellar Gel

Öljytön miselligeeli on kätevä tapa puhdistaa kasvojen iholta meikit ja epäpuhtaudet yhdellä tuotteella ilman, että ihoa tarvitsee huuhdella vedellä. Hajusteeton miselligeeli jättää iholle raikkaan, puhtaan ja pehmeän tunteen sekä näyttää kauniilta kylppärin kaapissa.

23,30 € / 150 ml

Redken Pillow Proof Blow Dry Two Day Extended Dry Shampoo

Kuivashampoo pn taikatuote, joka pelastaa 95% huonoista hiuspäivistä. Pinkkiin pulloon pakattu kuivashampoo imee hiuspohjasta ja hiuksista öljyisyyttä tuoden niille puhtaan ja raikkaan tunteen. Hiusten pesuväliä pidentävä kuivashampoo antaa hiuksille lisäksi volyymia ja rakennetta, minkä vuoksi sitä voidaan käyttää myös puhtaisiin hiuksiin.

24,70 € / 153 ml

bareMinerals 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow SPF 15, Blushing Pink

Voidemaisen luomivärin täyteläiset mineraalipigmentit ja silmämeikinpohjustustuotetta jäljittelevä koostumus luovat pitkäkestoisen, jopa 12 tuntia kestävän silmämeikin. Luomiväri sisältää ihoa heleyttäviä ja tasoittavia ainesosia, jotka auttavat tasoittamaan silmäluomien sävyä ja häivyttämään iholta juonteita. Kaunis sävy taittaa kevyesti roosaan, mutta pysyy silti luonnollisen kevyenä.

27,30 €